ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

Επιχειρηματίας με περιουσία 300 εκατ. ευρώ δήλωνε εισόδημα...4 ευρώ!


Η σύζυγός του δε εμφανιζόταν σε χειρότερη κατάσταση καθώς δήλωσε 3 ευρώ το 2011 και μόλις 1 ευρώ το 2010 -

Οι ιταλικές δικαστικές αρχές διέταξαν την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του ζεύγους


Η οικονομική αστυνομία της Ιταλίας δήμευσε σήμερα τα περιουσιακά στοιχεία ενός κατοίκου της Βερόνας, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια ευρώ, καθώς διαπίστωσε ότι επί χρόνια δήλωνε ετήσιο εισόδημα... 4 ευρώ.

"Ο Τζοβάνι Μοντρεσόρ και η γυναίκα του είχαν, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ένα επίπεδο ζωής πολύ διαφορετικό απ' όσο θα πίστευε κανείς από τα δηλωμένα εισοδήματά τους", είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Φραντσέσκο Ντε Τζάκομο, ο αξιωματικός που είχε αναλάβει να ερευνήσει την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον Ντε Τζάκομο, ο Βερονέζος επιχειρηματίας είχε δηλώσει έσοδα 4 ευρώ το 2011, 5 ευρώ το 2010 και 9 ευρώ το 2009. Η σύζυγός του εμφανιζόταν να είναι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση: δήλωσε 3 ευρώ το 2011 και μόλις 1 ευρώ το 2010.

Οι δικαστικές αρχές διέταξαν έτσι την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του ζεύγους στα οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται 9 εταιρείες, 2.350 στρέμματα σε διάφορες περιοχές της βόρειας Ιταλίας, 18 ακίνητα και 7 αυτοκίνητα.

Ο Μοντρεσόρ είχε μπει στο στόχαστρο των αρχών και τη δεκαετία του 1990, με τις κατηγορίες της διαφθοράς και της απάτης, επειδή δεν είχε δηλώσει τα κεφάλαια που διέθετε στο εξωτερικό και δεν πλήρωσε φόρους μετά την πώληση 1.800 στρεμμάτων γης που του ανήκαν.

protothema.gr

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT