ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Το πιο τρομακτικό τρενάκι λούνα παρκ!

Το πιο τρομακτικό τρενάκι λούνα παρκ!Ονομάζεται «Abyss» και είναι το πιο τρομακτικό λούνα παρκ στον κόσμο.


Κατασκευάστηκε από Γερμανούς και οι Αυστραλοί είναι περήφανοι που κοσμεί το πάρκο του Perth...


Οι επιβάτες οφείλουν να έχουν γερή καρδιά και να μην φοβηθούν στο ελάχιστο, ενώ η άνοδος της αδρεναλίνης είναι κάτι δεδομένο! 
Το τρενάκι αναπτύσσει ταχύτητες μέχρι 80 χιλιόμετρα/ώρα, ενώ οι δυνάμεις G που αναπτύσσονται είναι σχεδόν πανομοιότυπες με αυτές των πιλότων στα μαχητικά αεροσκάφη.
Η απότομη κάθοδος μάλιστα που πραγματοποιείται μετά από διαδρομή 2 λεπτών και αρκετές στροφές και ανυψώσεις, είναι η έκτη πιο απότομη στον κόσμο. Το κόστος του άγγιξε τα 12 εκατομμύρια δολάρια, ενώ θεωρείται δείγμα άριστης μηχανικής και προηγμένης τεχνολογίας. 
Όσοι πιστοί προσέλθετε για να κατάβαση λίγων δευτερολέπτων που θα σας κόψει την ανάσα. Και όχι μεταφορικά, αλλά απολύτως κυριολεκτικά αφού πατώντας ξανά στο έδαφος η καρδιά χτυπά δυνατά, η ανάσα επιταχύνεται και τα πόδια τρέμουν… 
Μια δοκιμή θα σας πείσει!

1

2


3




4

tsekoyratoi

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT