ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚ: Άνδρας πέθανε σε σαδομαζοχιστικό gay παιχνίδι

ΣΟΚ: Άνδρας πέθανε σε σαδομαζοχιστικό gay παιχνίδι
Ένας άνδρας καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση επειδή σκότωσε τον εραστή του κατά την διάρκεια ενός σαδομαζοχιστικού παιχνιδιού και στην συνέχεια... μαγείρεψε το κεφάλι του θύματος!

Ο γερμανικός Άρειος Πάγος διέταξε την επανάληψη της δίκης που διεξήχθη στο Βερολίνο τον Δεκέμβρη του 2012 και καταδίκασε τον 44χρονο δράστη σε τρία χρόνια και τρεις μήνες φυλάκιση, επειδή σύμφωνα με την απόφαση το θύμα έχασε τη ζωή του από ατύχημα και όχι εσκεμμένα.
Οι δυο άνδρες είχαν γνωριστεί μέσω του διαδικτύου στις 5 Φεβρουαρίου το 2012 και ο κατηγορούμενος είχε δέσει τον σύντροφό του, έναν 37χρονο τραπεζικό υπάλληλο, στο κρεβάτι και του είχε κλείσει το στόμα και τη μύτη με κολλητική ταινία.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο άνδρες επιδίδονταν σε παρόμοια παιχνίδια, αλλά εκείνη τη μέρα ο 37χρονος πέθανε από ασφυξία.
Ο δράστης αμέσως μετά τεμάχισε το άψυχο σώμα του θύματος, με τα κομμένα μέλη του να ανακαλύπτονται από τις αρχές 4 εβδομάδες μετά το συμβάν.
Ο δολοφόνος προσπάθησε αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του να δώσει τέλος στη ζωή του και οι δικαστές σε πρώτο βαθμό είχαν αποκλείσει την δολοφονία εκ προμελέτης όπως υποστήριζε η πολιτική αγωγή που είχε ζητήσει ισόβια κάθειρξη για τον άνεργο 44χρονο.
Ο γερμανικός Άρειος Πάγος αποφάσισε την επανάληψη της δίκης λόγω της μικρής ποινής που δόθηκε σε πρώτο βαθμό από το δικαστήριο και λαμβάνοντας υπόψιν την συμπεριφορά του δολοφόνου μετά τον θάνατο του θύματος.

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT