ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Παράξενες – περίεργες πληροφορίες


Στην πολιτεία του Κεντάκι απαγορεύεται από τον νόμο να παντρευτείς τον ίδιο άνθρωπο πάνω από τρεις φορές....
 Τα βρέφη που τυφλώνονται σε σύντομο χρόνο μετά την γέννηση τους, βλέπουν σχεδόν πάντα εικόνες στα όνειρα τους. Τα βρέφη όμως που γεννιούνται τυφλά το πιθανότερο είναι να μην δουν πότε όνειρα με εικόνες.
 Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τυφλοί έχουν συναισθηματικά έντονα όνειρα που περιλαμβάνουν ήχους, μυρωδιές, αφή και γεύση!
 Στην πολιτεία του Κεντάκι απαγορεύεται από τον νόμο να κουβαλάς παγωτό στην πίσω τσέπη του παντελονιού. Στις 16 Δεκεμβρίου του 1811 άλλαξε η φορά του ποταμού Μισισιπή, άρχισε να ρέει προς την αντίθετη κατεύθυνση, εξαιτίας ενός μεγάλου σεισμού.
 Οι φωτιές στα δάση κινούνται πιο εύκολα προς τις ανηφόρες παρά προς τις κατηφόρες.
 Ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν νιώθει πόνο! Ο εγκέφαλός σας δεν έχει υποδοχείς πόνου και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αισθανθεί πόνο.
Οι πονοκέφαλοι δεν είναι πλήρως κατανοητοί από τους επιστήμονες αλλά ένας λόγος που πιστεύεται ότι αισθάνεστε πονοκεφάλους είναι επειδή το κρανίο είναι περιτριγυρισμένο από αιμοφόρα αγγεία που έχουν υποδοχείς πόνου.
 Το 70-75% του εγκεφάλου είναι νερό.
 Αν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε τα βράδια, τότε πρέπει να πάτε για κάμπινγκ για μια εβδομάδα. Οι ερευνητές λένε ότι 1 εβδομάδα κάμπινγκ χωρίς ηλεκτρικό, επαναφέρει το βιολογικό μας ρολόι και το συγχρονίζει με την ανατολή και τη δύση του ηλίου. Οι περισσότεροι άνθρωποι χάνουν περίπου 50 με 100 τρίχες την ημέρα. Το ερώτημα είναι που πάνε;;

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT