ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Έπιασαν και τον δεύτερο Αλβανό δραπέτη που προσπάθησε να μπει στην Ελλάδα

Δεν κατάφερε τελικά να ξεφύγει ούτε ο δεύτερος από τουςΑλβανούς ισοβίτες που δραπέτευσαν από τις φυλακές της Αλβανίας και επιχείρησαν να μπουν στην Ελλάδα. Χθες λίγο μετά τη συμπλοκή με αστυνομικούς στον Γράμμο οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει έναν ακόμη από τους δραπέτες.

Επτά συνολικά άτομα είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές της Κορυτσάς. Οι αλβανικές αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τέσσερις από τους δραπέτες, ενώ οι άλλοι τρεις υπήρχαν φόβοι ότι κατάφεραν να μπουν στη χώρα μας

Στα σύνορα σήμανε συναγερμός συνοριοφύλακες αλλά και άνδρες της ΕΚΑΜ χτένιζαν την περιοχή για τους επικίνδυνους κακοποιούς.

Χθες κοντά στα χωριά Χρυσή και Πεύκο Καστοριάς εντοπίστηκαν να κινούνται οι τρεις δραπέτες. Οι δύο προσπάθησαν να μπουν στην Ελλάδα, ενώ ο τρίτος κινήθηκε προς Αλβανία.

Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τους δραπέτες που είχαν εισέλθει στο ελληνικό έδαφος εκείνοι έβγαλαν όπλα και ακολούθησε συμπλοκή.

Ο ένας από αυτούς, ο 31χρονος Τόμα Κεζίν, πέταξε το όπλο του και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν λίγα λεπτά αργότερα.

Ο δεύτερος όμως κατάφερε να χαθεί.
Επρόκειτο για τον 31χρονο Εντουάρτ Λούλο 31 ετών καταδικασμένο σε ισόβια για ληστεία μετά φόνου, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και οπλοκατοχή.

Τελικά αποδείχθηκε ότι δεν είχε καταφέρει να σπάσει τον κλοιό των αστυνομικών.
Με το πρώτο φως της ημέρας εντοπίστηκε και παραδόθηκε.

Πλέον από τους επτά επικίνδυνους κακοποιούς διαφεύγει μόνον ο ένας, o Ρείς Χατζιράι, ο οποίος την τελευταία φορά που εντοπίστηκε φάνηκε να κινείται προς το έδαφος της Αλβανίας.

http://www.newsit.gr

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT