ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Μοναστήρι έστειλε ΜΑΤ σε ταβέρνα βιοπαλαιστών

Μοναστήρι έστειλε ΜΑΤ σε ταβέρνα βιοπαλαιστών
Κλιμακώνεται η ένταση στη Σκόπελο και συγκεκριμένα στην όμορφη παραλία του Γλυστερίου, καθώς από τις 6 το πρωί έχουν εισβάλει στην ιδιοκτησία της οικογένειας Κοσμά, ΜΑΤ, δικαστικοί κλητήρες και εκπρόσωποι της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους, ώστε να πάρουν έκταση γης, η οποία όπως ισχυρίζονται τους ανήκει.
Τα ΜΑΤ με κουκούλες και προτεταμένα τα όπλα, σαν να είχαν να αντιμετωπίσουν εγκληματίες και όχι νόμιμους ιδιοκτήτες έκτασης γης, έκλεισαν τους γύρω δρόμους, εισέβαλαν στην ιδιοκτησία της οικογένειας και πέρασαν χειροπέδες σε δύο εκ των παιδιών, τον Αρτέμη και τον Βαγγέλη. Τα δύο αδέλφια δεν αντιστάθηκαν, δεν αντιμίλησαν, αλλά χωρίς αιτία και αφορμή συνελήφθησαν! Λόγω της έντασης μάλιστα που υπήρχε η κ. Κοσμά, ιδιοκτήτρια της ταβέρνας, ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της, γεγονός που ποσώς συγκίνησε τους καλόγερους και την αστυνομία. Κάτοικοι του νησιού έχουν πλημμυρίσει τους γύρω δρόμους κορνάροντας και φωνάζοντας στους εισβολείς να αποχωρήσουν. Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι οι εκπρόσωποι της Μονής είχαν προσπαθήσει και στο παρελθόν να εφαρμόσουν δικαστική απόφαση υπέρ τους,  αλλά, όταν πήγαν επί τόπου, δεν βρέθηκαν τα όρια βάσει των οποίων κέρδισαν την υπόθεση εξαρχής. Πρόκειται δηλαδή για μία απόφαση η οποία στηρίχθηκε σε ανύπαρκτα σύνορα και με βάση λανθασμένα τοπογραφικά. Για αυτό τον λόγο, και η οικογένεια Κοσμά κατέθεσε προσωρινή διαταγή ανακοπής της εκτέλεσης, η οποία επρόκειτο να δικαστεί την Τετάρτη στον Βόλο, αλλά η Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας βιάζεται να δώσει τη δική της λύση αύριο, προκειμένου να υπάρχει δεδικασμένο. Η οικογένεια Κοσμά, η οποία  διατηρεί και ονομαστή ταβέρνα στην  περιοχή είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τη νόμιμη περιουσία της  έχοντας  στο πλευρό της και όλο το νησί. Το βράδυ της Δευτέρας μάλιστα οι κάτοικοι της Σκοπέλου πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας κατά της εκτέλεσης της απόφασης. Είναι μία απόφαση που  έχει προκαλέσει σοκ, καθώς ουδείς μπορεί να αντιληφθεί πως μία κραταιά και πλούσια Μονή μπορεί να τα βάλει με φτωχούς και ανυπεράσπιστους ανθρώπους 

proto thema

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT