ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα

Υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα
Ηλιοφάνεια με αραίες νεφώσεις, βαθμιαία πυκνότερες στα δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας, με πιθανότητα μεμονωμένων τοπικών βροχών στα ορεινά της Μακεδονίας τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε σήμερα, Τρίτη.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Αναλυτικά, η πρόγνωση καιρού για σήμερα έχει ως εξής: Μακεδονία, Θράκη Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και το βράδυ πιθανώς και στα υπόλοιπα, τοπικές ομίχλες το πρωί. Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου. στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. από το μεσημέρι θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στο βόρειο ιόνιο και την ήπειρο και πιθανώς στα υπόλοιπα, τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 26 βαθμούς κελσίου, στην ήπειρο η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο στη Θεσσαλία μετά το μεσημέρι θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικές βροχές, τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και από το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 29 βαθμούς κελσίου. Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: βόρειοι 3 με 5 οι όποιοι από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα στραφούν σε νοτίους νοτιοδυτικούς με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 19 έως 28 βαθμούς κελσίου. Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: γενικά αίθριος, από το απόγευμα αραιές νεφώσεις στα βόρεια. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 28 βαθμούς κελσίου. στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη Αττική Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 28 βαθμούς κελσίου, στα παραθαλάσσια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη Θεσσαλονίκη Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως τις βραδινές ώρες, τοπικές ομίχλες το πρωί. Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 ως 24 βαθμούς κελσίου.

proto thema

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT