ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Οι πιο εντυπωσιακές πισίνες στον κόσμο (Φωτορεπορτάζ)




Οι πιο εντυπωσιακές πισίνες στον κόσμο (Φωτορεπορτάζ)
















Oι πισίνες συνήθως σημαίνουν χαλάρωση, διασκέδαση και κολύμβηση. Υπάρχουν όμως κάποιες που κόβουν την ανάσα, αποτελώντας από μόνες τους ένα ισχυρό κίνητρο, για να επισκεφθεί κάποιος τον προορισμό, στον οποίο βρίσκονται. 

Η πισίνα Alila Uluwatu στο Μπαλί της Ινδονησίας φαίνεται κυριολεκτικά σαν να βρίσκεται στο διάστημα. Τo ιδιαίτερο αυτό «κλουβί» που βρίσκεται δίπλα της βοηθάει τους επισκέπτες να απολαύσουν το τοπίο σαν να βρίσκονται μέσα στον... ορίζοντα. 



Η πισίνα εκτείνεται σε μήκος 50 μέτρων και δεν είναι «μόνη» της, αφού τα 84 τουριστικά «χωριά» που την περιβάλλουν έχουν ιδιωτικές πισίνες.

Η πισίνα «Τhe Library» (H Bιβλιοθήκη) στο Κο Σαμούι της Ταϊλάνδης «παίζει» με τα χρώματα. 



Πορτοκαλί, κίτρινο και έντονο κόκκινο, κυρίως, μαζί με τις κόκκινες ξαπλώστρες που την περιβάλλουν, δίνουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το βράδυ ιδιαίτερα, η εικόνα είναι εντυπωσιακή.

Η πισίνα του ξενοδοχείου Pelican Hill στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ έχει έντονο άρωμα Ρώμης!



Το όνομά της έχει εμπνευστεί από το Κολοσσαίο της Ρώμης (γι' αυτό λέγεται Coliseum) και αποτελεί τη μεγαλύτερη κυκλική πισίνα του κόσμου με διάμετρο 41,5 μέτρα. Τα αμφιθεατρικά επίπεδα και το χειροποίητο γυάλινο μωσαϊκό αξίας ενός εκατ. δολαρίων δημιουργούν σκηνικό χλιδής που επιτάσσει... βαθιά τσέπη για όποιον θέλει να το απολαύσει.

Στις εξωτικές Μαλδίβες συναντάμε την πισίνα Huvafen Fushi, μία από τις μεγαλύτερες στην περιοχή και την πρώτη που διακοσμήθηκε με οπτικές ίνες.



Μέσα της υπάρχουν πάνω από 1.000 φωτάκια που δημιουργούν φαντασμαγορική εικόνα τη νύχτα, εξ ου και η πραγματοποίηση στο σημείο πολυτελών εκδηλώσεων και διεθνών επιδείξεων μόδας. Σημειώνεται ότι είναι η μόνη πισίνα στις Μαλδίβες με θαλασσινό νερό.

Η πισίνα στην Nandana Villa στις Μπαχάμες δείχνει να είναι... ένα με τον Ατλαντικό. 



Κομμάτι ενός ιδιωτικού τουριστικού χωριού, χαρακτηρίζεται από την λιτότητά της. Τρεις φοίνικες και δεκάδες ξαπλώστρες συμπληρώνουν το μαγευτικό σκηνικό.

Για την πισίνα The Standard στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο. 



Από μία ταράτσα στον 12ο όροφο, η πισίνα αυτή προσφέρει πανοραμική άποψη της Πόλης των Αγγέλων. Τιρκουάζ νερό, σε συνδυασμό με κόκκινο και πορτοκαλί περίγραμμα προσφέρουν μία εντυπωσιακή εικόνα, γι' αυτό και το βράδυ χρησιμοποιείται ως χώρος διασκέδασης.

Η Paresha Phuket στην Ταϊλάνδη μοιάζει σαν να βρίσκεται σε άλλη... διάσταση. 



Πάνω ακριβώς από τη θάλασσα του Ανταμάν έχει εκπληκτική θέα -και προς το ηλιοβασίλεμα- ενώ προσφέρει χώρο για δείπνο σε «νησάκια» στην επιφάνειά της. Απλά μαγευτική και κατάλληλη για... ερωτευμένους.

Η πισίνα Sanctuary Swala στην Τανζανία μοιάζει σαν ένα παράθυρο σε σαφάρι. 



Δίπλα της σχεδόν, στο Εθνικό Πάρκο του Τανγκαρίρε οι επισκέπτες μπορούν να δουν σπάνιες αντιλόπες, ελέφαντες και άλλα ζώα κάτω από τα δέντρα μπαομπάμ. Τη νύχτα τοποθετούνται ξαπλώστρες και δίπλα σε εστίες φωτιάς δίνουν... άγρια ομορφιά στις διακοπές των παραθεριστών.

Η πισίνα «Τhe Cambrian» (κεντρική φωτογραφία) στην Ελβετία μοιάζει με... βουτιά στα χιονισμένα βουνά. Υπαίθρια, σε ξενοδοχείο στις ελβετικές Άλπεις, αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία. Διαθέτει κρεβάτι για μασάζ και μάλλον αποτελεί το καλύτερο σημείο χαλάρωσης για τους σκιέρ που «κόπιαζαν» τις προηγούμενες ώρες.

Το φουτουριστικό Park Hyderabad στην Ινδία δίνει την αίσθηση μιας 3-D ταινίας, βλέποντας προς τη λίμνη Χούσιαν Σαγκάρ. 



Βιολετί χρώματα ταιριάζουν απόλυτα σε ένα ξενοδοχείο με έντονες αποχρώσεις, δίπλα από μία αρχαία βασιλική μουσουλμανική πόλη.

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

1 σχόλιο:

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT