ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Η κορυφαία απόκρουση όλων των εποχών


Απίστευτη φάση σε αγώνα του Ιράν, με παίκτη που έκανε προθέρμανση να μπαίνει τη στιγμή που εξελισσόταν το παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο, σώζοντας σίγουρο γκολ!
Δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά του ποδοσφαίρου αυτό που έκανε ποδοσφαιριστής σε παιχνίδι για τη 2η κατηγορία του πρωταθλήματος στο Ιράν, ανάμεσα στις Mazandaran και YASUJ. Παίκτης της πρώτης ήταν έτοιμος να σκοράρει έχοντας περάσει και τον τερματοφύλακα, αλλά... λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο.
Και ποιος ήταν αυτός; Ένας από τους ποδοσφαιριστές της YASUJ που έκανε προθέρμανση και σαν... από μηχανής Θεός, μπήκε στο γήπεδο κι έσωσε από βέβαιη παραβίαση την εστία της ομάδας του!
Ποιο είναι ωστόσο το ακόμα πιο εντυπωσιακό; Ότι δόθηκε απλώς έμμεσο το οποίο δεν εκμεταλλεύτηκε η Mazandaran κι ο απίθανος διαιτητής δεν απέβαλε ποτέ τον... δράστη!
Δείτε το βίντεο.

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT