ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Παραδίδεται τη Μ. Τετάρτη ο νέος δρόμος Ναύπλιο- Λυγουριό



 Μεθαύριο, Μεγάλη Τετάρτη στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου δρόμου Αρκαδικό - Χάνι Μερκούρη Αργολίδας, ο οποίος ολοκληρώθηκε και δίδεται στην κυκλοφορία.
Με την παράδοση αυτού του οδικού άξονα στη κυκλοφορία και τη σύνδεσή του με το τμήμα Χάνι Μερκούρη- Λυγουριό, παραδίδεται ολοκληρωμένος στην κυκλοφορία ο οδικός άξονας Αρκαδικό- Λυγουριό, μήκους 12 χιλιομέτρων νέας χάραξης, ο οποίος παρακάμπτει τα χωριά Αρκαδικό, Γιαννουλέικα και Λυγουριό, μειώνοντας κατά δεκαπέντε λεπτά της ώρας τη διαδρομή Ναύπλιο- Λυγουριό, ενώ αυξάνει σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας των διερχόμενων οδηγών.

Η ολοκλήρωση του νέου δρόμου Αρκαδικό- Χάνι Μερκούρη, μήκους 8 χιλιομέτρων, χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ, με προϋπολογισμό 7,2 εκατομμυρίων ευρώ ενώ κόστισε τελικά 4,6 εκατομμύρια ευρώ.

http://www.newsit.gr/

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT