ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Δύο νεκρές σε τροχαίο με νταλίκα και ΚΤΕΛ στα Μάλγαρα VIDEO

Δύο νεκρές και είκοσι περίπου τραυματίες επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από τα διόδια Νέων Μαλγάρων, με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την Τροχαία, το λεωφορείο έπεσε στο πίσω μέρος φορτηγού, με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, που ήταν σταθμευμένο στο δεξί μέρος του δρόμου χωρίς σήμανση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τους 20 τραυματίες σοβαρότερα είναι ο οδηγός του λεωφορείου.
1511239 10202713791068549 203888453 n

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν οχτώ ασθενοφόρα, που μεταφέρουν αυτήν την ώρα τους τραυματίες σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ενώ η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα εισόδου προς την πόλη και η κυκλοφοριακή συμφόρηση είναι μεγάλη.
Ο Τούρκος οδηγός της νταλίκας έχει συλληφθεί.


Read more: http://www.newsbomb.gr


About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT