ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Καρχαρίας τρώει ο άνθρωπος κολύμπι βίντεο απάτη εξαπλώνεται στο Facebook


Οι ανυποψίαστοι χρήστες του Facebook έχουν εξαπατηθούν βοηθώντας μια εξάπλωση απάτη μακριά και ευρέως σε όλη του Facebook, που θέτουν ως μια σύνδεση με ένα βίντεο που ισχυρίζονται για να δείξει έναν άνθρωπο να φάει από ένα καρχαρία.
Τα μηνύματα έχουν εμφανιστεί σε όλη την περιοχή, από κοινού από τους λογαριασμούς του Facebook οι χρήστες που έχουν ήδη εξαπατηθεί κλικ στο σύνδεσμο - πιστεύοντας ότι θα δουν το φρικιαστικό βίντεο με έναν άνθρωπο που τρώγονται από καρχαρία ενώ κολυμπούσε στον ωκεανό.
Εδώ είναι ένα τυπικό μήνυμα:
Καρχαρίας τρώει ο άνθρωπος κολύμπι βίντεο απάτη εξαπλώνεται στο Facebook
[ΑΣΧΗΜΑ VIDEO] Shark τρώει ο άνθρωπος κολύμπι σε ωκεανό!
[LINK]
Παρακολουθήστε το βίντεο-Καρδιά σπάζοντας πλάνα πίσω από τη σκηνή!
Έτσι, αν δείτε ένα φίλους σας στο Facebook να δημοσιεύσετε ένα μήνυμα σαν το παραπάνω - τι θα συμβεί αν κάνετε το λάθος να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο;
Λοιπόν, το πρώτο πράγμα που θα συμβεί είναι το πρόγραμμα περιήγησής σας έχει ληφθεί σε ένα δικτυακό τόπο τρίτων που προσπαθεί (όχι με μεγάλη επιτυχία) για να σας αποσπάσει την πίστη είστε ακόμα στο Facebook.
Μπροστά και στο κέντρο της ιστοσελίδας είναι μια προεπισκόπηση του βίντεο που τράβηξε την προσοχή σας στην πρώτη θέση, και κάτω από τα σχόλια από τον φερόμενο ως προηγούμενο θεατές του βίντεο.
Shark Facebook απάτη
Κάνοντας κλικ στο κουμπί play, ωστόσο, δεν αμέσως να οδηγήσει στο βίντεο. Αντ 'αυτού, σας προτρέπουμε να μοιραστείτε τη σύνδεση βίντεο με άλλους χρήστες του Facebook * πριν * βλέποντας το βίντεο για τον εαυτό σας.
Shark Facebook απάτη
Κατά γενικό κανόνα, οι χρήστες του Facebook δεν πρέπει ποτέ να μοιραστείτε περιεχόμενο με τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους πριν οι ίδιοι έχουν αποφασίσει αν αξίζει τον κόπο. Μην παρασυρθείτε από την υπόσχεση μιας μακάβριος, σοκαριστικό ή σέξι βίντεο σε κάνει βρώμικη δουλειά των απατεώνες »για αυτούς.
Διότι αυτό που θέλουν είναι για όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να μοιράζονται τη σύνδεσή τους, διότι πριν θα σας δείξει οποιοδήποτε βίντεο σε όλα, θα απαιτήσει ότι έχετε ολοκληρώσει μια online έρευνα.
Facebook απάτη έρευνα καρχαρία
Οι εν λόγω έρευνες σε απευθείας σύνδεση κερδίζουν θυγατρικών μετρητά για τις απατεώνες spamming, και μερικές φορές να σας βλάψει άμεσα στην τσέπη από την εξαπάτηση σας σε παράδοση τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας, το οποίο είναι στη συνέχεια υπέγραψε-μέχρι ακριβά τις υπηρεσίες πρόσθετου τέλους.
Αν είστε στο Facebook, και θέλουν να επικαιροποιούνται τακτικά με νέα σχετικά με την ασφάλεια και τους κινδύνους της ιδιωτικής ζωής, καθώς και συμβουλές για το πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας σε απευθείας σύνδεση, ενταχθούν στην σελίδα Graham Cluley Security News Facebook .

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT