ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

Ρεκόρ πυροτεχνημάτων στο ΝτουμπάιΣτο Βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες καταγράφηκαν τα πρωτοχρονιάτικα πυροτεχνήματα στο Ντουπμάι, ως τα μεγαλύτερης κλίμακας και διάρκειας κατά την αλλαγή του χρόνου. Έτσι το εμιράτο κατέρριψε το αντίστοιχο ρεκόρ που έκανε το 2012 το Κουβέιτ.
Το σόου στο Ντουμπάι ξεκίνησε με «αντίστροφη μέτρηση» με πυροτεχνήματα μέχρι την έλευση του νέου έτους. Μέσα σε διάστημα 6 λεπτών εκτοξέυτηκαν 450.000 πυροτεχνήματα δημιουργώντας μια μοναδική πανδαισία φωτός στο νυχτερινό ουρανό.
Perierga.gr - Ρεκόρ πυροτεχνημάτων στο Ντουμπάι
Οι βολές έγιναν από 400 σημεία, που βρίσκονταν σε μήκος 100 χιλιομέτρων κατά μήκος της ακτογραμμής του Ντουμπάι και των περιγραμμάτων των τεχνητών νησιών Palm Jumeirah και The World Islands.
Μία από τις βολές εμφάνισε στον ουρανό τη σημαία των ΗΑΕ μεγέθους 225 επί 130 μέτρα. Για τη διοργάνωση των πυροτεχνημάτων εργάστηκαν περισσότεροι από 200 πυροτεχνουργοί.
Τα πυροτεχνήματα στο Burj Al Arab
Τα πυροτεχνήματα στο Palm Jumeirah
- See more at: http://perierga.gr

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT