ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο


Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα και τη Λακωνία, κατά τη διάρκεια της οποίας, έγιναν έλεγχοι σε 353 άτομα, καθώς και σε 204 οχήματα.


Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 55 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 14 άτομα, που κατηγορούνται, ένας στη Λακωνία κι ένας στην Αργολίδα για εκκρεμούσες καταδικαστικές αποφάσεις, ένας στην Αργολίδα για ένταλμα σύλληψης, ένας στην Αργολίδα για κλοπή, τρεις στη Λακωνία για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και επτά αλλοδαποί στη Λακωνία οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά εβδομήντα οκτώ παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τέσσερις παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και είκοσι δύο παραβάσεις του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/388709/megali-astynomiki-epiheirisi-stin-peloponniso#ixzz2pWT1MEtd

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT