ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Λιάπης: Πήγα ένα ταξίδι να ξεχάσω το δράμα που ζω! [video]



Ο Μιχάλης Λιάπης ζει ένα δράμα,...
που γύρισε άρον-άρον από την Κουάλα Λουμπούρ σήμερα το απόγευμα, παρόλο που αρχικά η επιστροφή του ήταν προγραμματισμένη για τις 9 Ιανουαρίου.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με 20 λετπά καθυστέρηση, ζητώντας να βγει από άλλη πύλη, ωστόσο το αίτημά του δεν έγινε δεκτό και έτσι αναγκάστηκε να έρθει αντιμέτωπος με τους δημοσιογράφους.

«Ήθελα να ησυχάσω από το δράμα μου...», ανέφερε ο Μιχάλης Λιάπης. Αξίζει να σημειωθεί, πως κατά την άφιξή του, είχαν ληφθεί μέτρα ασφαλείας, σε περίπτωση που κάποιοι επιβάτες αντιλαμβάνονταν την παρουσία του και αντιδρούσαν... έντονα, κάτι που πάντως δεν συνέβη.

«Δεν ήταν ένα ταξίδι αναψυχής, αλλά ένα ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης», δήλωσε ο κ. Λιάπης, και συνέχισε: «Ήθελα να ησυχάσω από το δράμα μου και να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχω πληρώσει τα τέλη...».

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών επιτέθηκε στους δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν σεβάστηκαν τις... δύσκολες στιγμές που περνούσε στα εξωτικά μέρη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα κουραστικό ταξίδι. Πήγα να ησυχάσω κι εσείς δεν με αφήσατε»... Η συνέχεια επί του δικαστηρίου.



newsbomb.gr

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT