ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Nέα δημοσκόπηση: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 0,4%


Ντέρμπι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας GPO για την εκπομπή «Ανατροπή» στο MEGA.
Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται οριακά, συγκεντρώνοντας 20,4% έναντι  20% της ΝΔ. Τρίτο κόμμα στην έρευνα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 8,4%. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,9%, το ΠΑΣΟΚ με 5,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,2% και η ΔΗΜΑΡ με 4% . Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 17,9%.
Πάντως, το 64,5% λέει «όχι» σε  προσφυγή στις κάλπες και το 54,3%  εκτιμά ότι η κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει τη θητεία της.
Την ίδια στιγμή, καταλληλότερος Πρωθυπουργός αναδεικνύεται ο Αντώνης Σαμαράς με 40,%, με τον Αλέξη Τσίπρα να έπεται με 27,7%.  Ο "κανένας" συγκεντρώνει ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό από την προηγούμενη μέτρηση φτάνοντας στο 29,9%.

Αναφορικά με την άποψη για τους πολιτικούς αρχηγούς, ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται στις θετικές γνώμες με 39%, ακολουθεί ο Φώτης Κουβέλης με 36% και ο Αλέξης Τσίπρας με 35,5%.


Ελαφρώς μεγαλύτερο προβάδισμα με ποσοστό 20%, έναντι 19,2% της ΝΔ, καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ και στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 8%, το ΚΚΕ 5,8%, το ΠΑΣΟΚ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,4% και  η ΔΗΜΑΡ 3,6%, ενώ το 19,8% δεν έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει.
Το 68,9% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι βασικό κριτήριο για την ψήφο του στις ευρωεκλογές είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ.



enikos.gr

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT