ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Δύο κιλά ηρωίνης μύρισε ο Ντιέγκο σε έλεγχο στο τελωνείο Κήπων

Οι τελωνειακοί συνέλαβαν έναν νεαρό Πορτογάλο

Ποσότητα 2.250 γραμμαρίων ηρωίνης έκρυβε στη διπλή φόδρα του σακιδίου του 23χρονος Πορτογάλος, που συνελήφθη από τους τελωνειακούς του μεθοριακού σταθμού, Κήπων Έβρου.

Ο Πορτογάλος, που ταξίδευε με λεωφορείο, προερχόμενος από την Κωνσταντινούπολη, έγινε αντιληπτός από τον σκύλο ανιχνευτή Ντιέγκο, ο οποίος όρμησε γαβγίζοντας στο ύποπτο σακίδιο με τα ναρκωτικά.

Οι τελωνειακοί δεν άργησαν να εντοπίσουν την ποσότητα και να συλλάβουν το νεαρό Πορτογάλο, ο οποίος και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης. Παράλληλα, τις τελευταίες ημέρες οι τελωνειακοί των Κήπων σε ανάλογους ελέγχους που έκαναν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες Ι.Χ. και λεωφορείων, βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και παραποιημένων επώνυμων ρούχων, που είχαν προορισμό την Ελλάδα.

 
http://www.newsbeast.gr

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT