ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Απολαύστε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σε πόλεις-«μαγνήτες»



Με τα θέρετρα για σκι να γεμίζουν ασφυκτικά και τη διαθεσιμότητα στους περισσότερους δημοφιλείς προορισμούς για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά να μειώνεται μέρα με τη μέρα, μια απόδραση στην πόλη είναι η εναλλακτική λύση που ψάχνατε για τις γιορτές.


Άλλωστε στις πόλεις οι επιλογές είναι πάντα περισσότερες, κάνοντας τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής ακόμα πιο εύκολες. Σας παρουσιάζουμε πέντε επιλογές γεμάτες χριστουγεννιάτικο χρώμα και αμέτρητες ευκαιρίες για διασκέδαση!

Γενεύη


Μπορεί αυτή η ήσυχη ελβετική πόλη να έχει τη φήμη της βαρετής επιλογής, αλλά έχει πολλά να προσφέρει στον επισκέπτη της, πέρα από την μεγάλη ποικιλία σε σοκολάτες! Για να γευτείτε τις καλύτερες της πόλης, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το αγαπημένο κατάστημα των ντόπιων, το Auer. Η άψογη δημόσια συγκοινωνία θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη, που αγκαλιάζεται από το μαγικό σκηνικό των Άλπεων. Άλλωστε, υπάρχουν λίγες πόλεις στην Ευρώπη, που προσφέρουν τόσο εύκολη πρόσβαση σε πίστες σκι, που απέχουν λιγότερο από μια ώρα από το κέντρο της. Αν για τα φετινά Χριστούγεννα έχετε ονειρευτεί χιονισμένες πλαγιές, τότε κλείστε δωμάτιο στη Γενεύη. Τα χωριά Gstaad, Villars, Megeve και Chamonix αποτελούν τις καλύτερες επιλογές για ημερήσιες εκδρομές.

Λος Άντζελες


Εάν τα θερμότερα κλίματα σάς καλούν αυτή την εορταστική περίοδο, τότε γιατί να μην επιλέξετε την Πόλη των Αγγέλων; Με το θερμόμετρο να αγγίζει υψηλές θερμοκρασίες, δεν μπορούμε να σας υποσχεθούμε χιονισμένα βουνά ή αυθεντικά λευκά Χριστούγεννα. Παρόλα αυτά με το γνήσιο χολιγουντιανό του στυλ, το Λος Άντζελες δημιουργεί τη ψευδαίσθηση του χειμώνα με εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την πόλη καθ' όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Μην χάσετε τη χριστουγεννιάτικη παρέλαση του Χόλιγουντ και μην παραλείψετε μια επίσκεψη στο πολυτελές εμπορικό κέντρο του Grove, διάσημο για τον πιο εντυπωσιακό φωτισμό στην πόλη.

Άμστερνταμ



Για μια πιο παραδοσιακή χειμερινή απόδραση, το Άμστερνταμ είναι μια φανταστική επιλογή. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε αυθεντικά ολλανδικά Χριστούγεννα από το να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα, με θέα το κανάλι, για τις γιορτινές μέρες. Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, αγορές, φεστιβάλ και πατινάζ στον πάγο είναι μόνο μερικά από τα events που διοργανώνονται στην πόλη. Αν ταξιδεύετε με παιδιά, το World Christmas Circus, που θα φιλοξενηθεί στο βασιλικό θέατρο Carre θα τα καταπλήξει!

Σίδνεϊ


Μια πόλη που αφιερώνει ειδική ιστοσελίδα, με επίσημη ημερήσια αντίστροφη μέτρηση, στις εορταστικές εκδηλώσεις της παραμονής της Πρωτοχρονιάς είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Στη σελίδα www.sydneynewyearseve.com εμφανίζεται ένας χάρτης με τα σημεία που προσφέρουν την καλύτερη θέση για να παρακολουθήσει κανείς το περίφημο σόου πυροτεχνημάτων.

Ρίο ντε Τζανέιρο


Μπορεί η Βραζιλία να αποτελεί ιδανικό προορισμό για τον φετινό Ιούνιο και Ιούλιο, αφού φιλοξενεί το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA για το 2014, αλλά για όσους από εσάς δεν ενδιαφέρεστε για το ποδόσφαιρο καλό είναι να επισκεφθείτε την πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο αυτές τις γιορτές. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την πόλη χωρίς τα πλήθη των φιλάθλων. Επιλέξτε ένα δωμάτιο με θέα στην παραλία Ipanema και ανακαλύψτε γιατί η πόλη φημίζεται για τις εορταστικές της εκδηλώσεις, που υποδέχονται θεαματικά το νέο έτος.

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT