ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Είπε τον Παπαδάκη λαϊκιστή και άναψε η "μάχη"









«Άναψαν» τα αίματα μεταξύ της Γενικής Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Χριστίνας Παπανικολάου και του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη στη συζήτησή τους για την αιθαλομίχλη που δημιουργείται από τα τζάκια.
Η κ. Παπανικολάου κατηγόρησε τον κ. Παπαδάκη ότι ο τρόπος του είναι λαϊκίστικος και υπερβολικός, τονίζοντας: «Και την άλλη φορά που είχε βγει ο δικός μου ο υπουργός ακριβώς για άλλο θέμα, για τα θέματα Υγείας, κάνατε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Του υποδεικνύατε ότι πρέπει να κάνει αυτό και εκείνο και το άλλο».
Οι δηλώσεις της κ. Παπανικολάου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κ. Παπαδάκη, ο οποίος της ζήτησε να ανακαλέσει, τονίζοντας: «Δεν είναι υπουργός σας, είναι υπουργός μας. Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχει ανάγκη την υπεράσπιση τη δική σας, εκτός αν κινδυνεύει η θέση σας και θέλετε να του τα πείτε αυτά, για να σας κρατήσει. Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει, μετά από 40 χρόνια στη δουλειά, δεν θα μου πείτε εσείς ότι η κριτική του δημοσιογράφου είναι λαϊκισμός».
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:
enikos.gr




About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT