ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Έρχεται το BiteSMS για το iOS 7


Καθώς όλοι μας περιμένουμε την αναβαθμισμένη έκδοση του MobileSubstrate, μετά την αναπάντεχη έκδοση του iOS 7 jailbreak από την ομάδα των Evaders η ομάδα των προγραμματιστών του δημοφιλούς BiteSMS συνεχίζουν την δουλειά τους πάνω στο tweak και στην αναβάθμιση του.
Η beta release 8.0 παραμένει υπό υλοποίηση αλλά αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στο κοινό μέσα στις επόμενες μέρες.
Συγκεκριμένα οι προγραμματιστές του αναφέρουν:
«Ξεπεράσαμε τα προβλήματα με το MoblieSusbtrate να μην είναι έτοιμο αλλά έχουμε ακόμη κάποια θέματα στο compiling των 64bit. Μετά από 10 ώρες συνεχής δουλειάς όμως πάνω σε αυτό το θέμα νομίζουμε πως τα καταφέραμε. Υπάρχουν ακόμη μερικά bugs τα οποία μας δυσκολεύουν.
Η καλύτερη υπόθεση μας είναι πως σε μερικές μέρες θα το έχουμε ολοκληρώσει. Να είστε σίγουροι πως όλοι μας μείναμε έκπληκτοι με την κυκλοφορία του jailbreak εργαλείου και όπως αυτή έγινε. Το καλό είναι πως είχαμε ξεκινήσει να δουλεύουμε πάνω στο BiteSMS μερικούς μήνες τώρα, έτσι παρόλο που δεν είναι 100% έτοιμο, θα λέγαμε πως είναι έτοιμο για την beta μορφή του σε ένα ποσοστό 85%. Μάλλον η beta θα γίνει διαθέσιμη στις 28 Δεκεμβρίου»
Το συγκεκριμένο tweak εισήχθη στο Cydia πριν 5μιση χρόνια και αποτελεί ένα από τα βασικά μιας και επιτρέπει του χρήστες του iPhone να έχουμε μια πολύ πιο πρακτική και λειτουργική εφαρμογή μηνυμάτων στην συσκευή τους. Με την εισαγωγή διαφημίσεων το tweak θα παραμείνει δωρεάν και στην iOS 7 έκδοση του.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT