ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

52χρονος μπούκαρε με το αυτοκίνητό του στο Υπουργείο Πολιτισμού


Τελικά είχαμε επιβεβαίωση από τον ίδιο τον"εισβολέα", που έπεσε με το ΙΧ του στο ΥΠ.ΠΟ ότι όντως επρόκειτο για διαμαρτυρία. Όπως δήλωσε ο ίδιος, είναι απόγονος του Κολοκοτρώνη και προέβη σε... αυτή την πράξη, επειδή δεν μπορεί να ανεχθεί τζαμί μέσα στην Αθήνα ενώ δεν παρέλειψε να καταγγείλει σαν «τουρκόσπορους» όσους έχουν αντίθετη άποψη.

 Έξω από το παράρτημα του υπουργείου Πολιτισμού από νωρίς το πρωί βρίσκονταν περίπου 20 διαδηλωτές, μέλη της Ανεξάρτητης Δράσης Πολιτών, που τάσσεται κατά της ανέγερσης τεμένους 52χρονος μπήκε με το ΙΧ του σε κτίριο που βρίσκεται η Διεύθυνση Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών μνημείων, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη δημοπράτηση του έργου αποκατάστασης του Τζαμιού στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας αγοράς στο Μοναστηράκι, σπάζοντας την τζαμαρία. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Τζιραίων. Επισήμως αναφέρεται ότι ο 52χρονος, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα,
και έριξε το ΙΧ του στη τζαμαρία όπου αργότερα συνελήφθη. Κατά άλλες πηγές όμως αναφέρεται ως διαμρτυρία πολίτη για την αποκατάσταση του τζαμιού στην αρχαία αγορά, και γενικότερα στην πολιτική "τζαμοποίησης", και ισλαμοποίησης της χώρας με το "έτσι θέλω", που ακολουθεί η κυβέρνηση. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.
http://argolida-net.blogspot.gr

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT