ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΑΤΗΣΕ την υπόσχεσή της! Είπε τον καιρό ΓYMNH μετά την πρόκριση της Γαλλίας στο ΜΟΥΝΤΙΑΛ…



Η 27χρονη καλλονή παρουσιάστρια του καιρού στο Canal+ είχε… τάξει στρiπτίζ εάν η Εθνική Γαλλίας κέρδιζε στα μπαράζ την Ουκρανία – Τίμησε την υπόσχεσή της αλλά… απογοήτευσε το κοινό!
Κράτησε το λόγο της! Η 27χρονη Doria Tillier, η καλλονή παρουσιάστρια του δελτίου καιρού στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο Canal+, είχε υποσχεθεί πως θα παρουσίαζε γuμνή το βραδυνό δελτίο του καναλιού στην περίπτωση που η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γαλλίας ανέτρεπε, στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ με την Ουκρανία, το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα και κέρδιζε την πρόκρισή της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Προφανώς δεν πίστευε στις πιθανότητες μιας “καθαρής” νίκης με τρία γκολ διαφορά. Μιας νίκης
όμως που ήρθε, έστειλε την Εθνική Γαλλίας στα γήπεδα της Βραζιλίας και την ίδια να πρέπει να τιμήσει την υπόσχεσή της. Εξάλλου εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές, κυρίως άνδρες, περίμεναν με αγωνία αυτή την… πρόγνωση του καιρού.
Η 27χρονη καλλονή τελικά το είπε και το έκανε. Με μια διαφορά: όταν είχε… τάξει το στριπτίζ, είχε χρησιμοποιήσει την έκφραση (της αργκό) “a poil’, που σημαίνει πως θα εμφανιζόταν γuμνή. Τελικώς τα εκατομμύρια των τηλεθεατών που περίμεναν να τη δουν να βγάζει τα ρούχα της on camera, παρακολούθησαν την καλλίπυγο νεαρά να παρουσιάζει το δελτίο καιρού από το… χωριό Poil, στα περίχωρα του Παρισιού, γuμνή μεν, πλην όμως με την κάμερα να την “πιάνει” σε εξαιρετικά μακρινά πλάνα, στα οποία εμφανιζόταν να τρέχει σε ένα χωράφι φορώντας μόνο τις μπότες της. Τα πλάνα ουσιαστικά δεν αποκάλυπταν τίποτε, προς μεγάλη απογοήτευση των τηλεθεατών. Μάλιστα δεκάδες ήταν εκείνοι που πήραν τηλέφωνο στο κανάλι για να… διαμαρτυρηθούν! 

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT