ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Αυτή είναι η φοιτήτρια που πουλά την παpθενιά της 70.000 ευρώ!

Ήταν Οκτώβριος του 2012 όταν στην Catarina Migliorini προσφέρθηκε το αστρονομικό ποσό..

των 575.000 ευρώ (780.000 δολάρια) για την παpθενιά της από ιάπωνα πολυεκατομμυριούχο, ο οποίος έκανε την υψηλότερη προσφορά στην
αμφιλεγόμενη διαδικτυακή δημοπρασία.


 Κι ενώ είχαμε μείνει όλοι με την εντύπωση ότι η ιδιαιτέρως επικερδής για την παpθένα αγοραπωλησία τελεσφόρησε, η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!

Και πλέον η καυτή Βραζιλιάνα αποπειράται να επαναλάβει το εγχείρημα, αυτή τη φορά όμως ξέρει καλύτερα και το κάνει μέσω της δικής της ιστοσελίδας, με τον εύγλωττο τίτλο VιrgιnsWanted2.com!
«Αφού απέκτησα τόση παγκόσμια δημοσιότητα σε τόσες πολλές χώρες», λέει η παpθένα, «αποφάσισα να βγάλω πράγματι σε δημοπρασία την παpθενιά μου», είπε στην εφημερίδα Huffington Post η Βραζιλιάνα.

Η δημοπρασία κλείνει στις 12 Δεκεμβρίου 2013 και η Migliorini ισχυρίζεται ότι το κατώτατο ποσό που θα την κάνει να χάσει την παpθενιά της είναι τα 100.000 δολάρια. Η ίδια ελπίζει βέβαια ότι θα συγκεντρώσει 1,5 εκατομμύριο δολάρια, αυτός είναι ο μεγάλος στόχος της για να περάσει στην ενεργό σexouαλική δράση.

Η αιώνια παρθένα πάντως, λόγω της προηγούμενης περιπέτειάς της με τη δημοπρασία, έχει γίνει διασημότητα στη χώρα της. Κι ενώ δεν έχει πουλήσει ακόμα τον πολύτιμο υμένα της, κατάφερε να γίνει εξώφυλλο στο Playboy της Βραζιλίας. Κάτι είναι κι αυτό

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT