ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αλληλεγγύη Αργολίδας

Αγαπητά μέλη, ασθενείς, φίλες-οι του συλλόγου Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην εναρκτήρια συνάντηση για τη χειμερινή περίοδο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 6.00'μ.μ., στα γραφεία του συλλόγου, Γούναρη 47 στο Άργος. Πρόγραμμα: -Αγιασμός από τον ιερέα της ενορίας. -Χαιρετισμός από τη πρόεδρο του συλλόγου. -Παρουσίαση μικρού μήκους ταινίας με τίτλο: “ Στον ουρανό είναι ένα αστέρι ”, αφιέρωμα στην Καίτη Χωματά. Δημιουργία των μαθητών του τομέα Ηλεκτρονικής του 1ου ΕΠΑΛ Άργους.
Επίσης, σας προσκαλούμε στο καθιερωμένο κρασάκι, τη Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 7.30' το βράδυ, στη ταβέρνα ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΙΟΥΠΙΑ στα Πυργιώτικα Ναυπλίου.Τιμή συμμετοχής 13 ευρώ με φαγητό και κρασάκι. Ησυμμετοχή των ασθενών θα είναι δωρεάν. Δηλώστε τη συμμετοχή σας έως τις 29 Νοεμβρίου2013 στα τηλ. 27510-68858 (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 6-8 το απόγευμα) και 6944219646.
Παρακαλούμε να φροντίσετε για τη τακτοποίηση της συνδρομής σας, είναι πολύ σημαντικό για την ύπαρξη του Συλλόγου μας. Φιλικά Το Διοικητικό Συμβούλιο

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT