ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Σεξ: Αυτό που θέλουν οι γυναίκες

Σεξ: Αυτό που θέλουν οι γυναίκεςΓια πολλές γυναίκες, η ερωτική διάθεση κρύβεται στα πιο απίθανα μέρη! Τα λουλούδια και τα αρωματικά κεριά σίγουρα φτιάχνουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα, όμως κάποιες βρίσκουν πολύ σέξι έναν άνδρα που πλένει τα πιάτα!

Η Σάρον Γκίλρεστ Ο’Νιλ, σύμβουλος ζευγαριών από τη Νέα Υόρκη, δηλώνει πως «Τα μικρά πράγματα είναι που κάνουν μια σχέση να κρατά στα εύκολα και στα δύσκολα.»





Υποστηρίζει μάλιστα πως «και η πιο απλή χειρονομία μπορεί να έχει επίδραση στη σεξουαλική επιθυμία μιας γυναίκας».

Μάθετε ποια είναι τα… παράξενα που αρέσουν στις γυναίκες.

Οι άνδρες που βοηθούν στα ψώνια
Ο «κουβαλητής του σπιτιού» είναι ένα αναλλοίωτο πρότυπο που κάνει μια γυναίκα να αισθάνεται ασφαλής, ενώ εμπνέει το θαυμασμό.

Οι άνδρες που φτιάχνουν καφέ το πρωί
Είναι μια μικρή αλλά σημαντική χειρονομία που κάνει τη μέρα μιας γυναίκας να ξεκινά με χαμόγελο.

Οι άνδρες που προσφέρουν γλυκά
Μια σοκολάτα μπορεί να φαίνεται μικρό δώρο, όμως δείχνει ότι ο άνδρας εκτιμά τη σύντροφό του και δεν τον νοιάζει να… φροντίζει για τις καμπύλες της!

Οι άνδρες που αναγνωρίζουν τα λάθη τους
Η επιμονή σε έναν καυγά μόνο χειρότερη μπορεί να κάνει την κατάσταση. Όταν ο άνδρας κάνει λάθος και το παραδέχεται, το ζευγάρι φτάνει πιο γρήγορα στη «συμφιλίωση».
http://www.onmed.gr

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT