ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Του «έφαγε» τη σύνταξη με τα κάλλη της

Του «έφαγε» τη σύνταξη με τα κάλλη τηςΘύμα ιδιοκτήτριας καφενείου και του συντρόφου της, έπεσε ένας άντρας, 60 ετών, στον πρώην Δήμο Μεσσάτιδας στην Πάτρα.

Ο ηλικιωμένος άντρας, αφού είχε παραλάβει τη σύνταξή του από την τράπεζα, πέρασε από το καφενείο της 25χρονης.

Η νεαρή γυναίκα η οποία φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμη, προσέγγισε με ερωτικό τρόπο τον συνταξιούχο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να της ζητήσει να προχωρήσουν σε ερωτικές περιπτύξεις.
Τότε, εκείνη θιγμένη άρχισε να φωνάζει και αμέσως εμφανίστηκε στο καφενείο ο σύντροφός της, έτσι ώστε να επιλύσει το ζήτημα.

Ο άντρας, αφού ξυλοφόρτωσε τον ηλικιωμένο, τον πέταξε στο δρόμο. Ο τελευταίος μεταφέρθηκε από την αδερφή του στο νοσοκομείο, όπου προς έκπληξη όλων, διαπίστωσε πως είχε χάσει το γεμάτο με τη σύνταξη, πορτοφόλι του.

Η τοπική κοινωνία αναφέρει πως το ζευγάρι δεν είναι η πρώτη φορά που «στήνει» σκηνικό σεξουαλικής παρενόχλησης – με θύματα πάντα ηλικιωμένους- προκειμένου στη συνέχεια ο σύντροφος της κοπέλας να παρεμβαίνει και αφού χτυπά τους επίδοξους εραστές , να κλέβει τα πορτοφόλια τους.


Με πληροφορίες από patrastimes.gr

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT