ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Ο Πάπας συγκλόνισε αγκαλιάζοντας έναν παραμορφωμένο άνθρωπο - ΦΩΤΟ

Ο Πάπας συγκλόνισε αγκαλιάζοντας έναν παραμορφωμένο άνθρωπο - ΦΩΤΟ

Ο Πάπας Φραγκίσκος μας έχει συνηθίσει σε πράξεις αγάπης, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είναι ίσως ο πιο επικοινωνιακός επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και το αποδεικνύει σε κάθε περίσταση.

Το τελευταίο περιστατικό έγινε με έναν παραμορφωμένο άνδρα ο οποίος πάσχει από νευρινωμάτωση, μια ασθένεια που δεν είναι μεταδοτική και μοιάζει με την ελεφαντίαση. Η νευρινωμάτωση προκαλείται από γονιδιακές διαταραχές και αντιμετωπίζεται μόνο χειρουργικά.



Ο Πάπας, αγκάλιασε τον άνδρα αυτόν και προσευχήθηκε μαζί του θέλοντας να δείξει ότι οι άνθρωποι αυτοί, όσο παραμορφωμένοι κι αν είναι δεν πρέπει να μπαίνουν στο περιθώριο.




Οι φωτογραφίες κάνουν από χθες τον γύρο του διαδικτύου και ο Πάπας αποθεώνεται για την συμπόνοια, την καλοσύνη αλλά και το μήνυμα που θέλησε να περάσει.

Μάλιστα, ο ιταλικός Τύπος πάει και ένα βήμα παραπέρα κάνοντας συγκρίσεις του Πάπα Φραγκίσκου με τον Άγιο Φραγκίσκο της Ασίζης ο οποίος σύμφωνα με τον θρύλο, φίλησε έναν λεπρό που συνάντησε στον δρόμο.


newsit

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT