ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ολυμπιακός-Μπενφίκα: Να… πετάξει για την πρόκριση

Ολυμπιακός-Μπενφίκα: Να… πετάξει για την πρόκριση | onsports.gr
Το πιο σημαντικό παιχνίδι, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο, δίνει την Τρίτη (5/11) το βράδυ ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Μπενφίκα στην 4η αγωνιστική του Champions League.
Οι «ερυθρόλευκοι» λίγες μέρες μετά τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού… πέφτουν στην «μάχη» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, φιλοξενώντας τους «Αετούς» της Λισαβόνας, στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της φάσης των ομίλων.
Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη προκειμένου να τεθούν… επικεφαλής στην «μάχη» για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του Γ’ ομίλου και κατά συνέπειας την εξασφάλιση της παρουσίας τους στα… σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τον επόμενο χρόνο στις «16» καλύτερες ομάδες της Ηπείρου.
Το έργο τους μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς η Μπενφίκα έρχεται στο φαληρικό στάδιο με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» και να μπει και πάλι σε τροχιά πρόκρισης.
Άπαντες… παρόντες
Στην διάθεση του Μίτσελ για τον «τελικό» με την ομάδα της ιβηρικής χερσονήσου τέθηκαν οι Ντομίνγκεζ, Μπονγκ και Μασάντο που προέρχονταν από τραυματισμό.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέμπας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μασάντο, Μεντζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.
Χωρίς Φέισα οι Πορτογάλοι
«Απών» και από το δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι ο Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος δεν κατάφερε να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Αντίθετα, κανονικά ταξίδεψαν οι Καρντόσο, Σικέιρα και Τζον.
Η αποστολή της Μπενφίκα: Μοράις, Ομπλακ, Πάουλο Λόπεζ, Μάξι Περέιρα, Αντρέ Αλμέιδα, Σικέιρα, Σίλβιο, Λουιζάο, Γκαράι, Ζαρντέλ, Βιτόρια, Μάτιτς, Αμορίμ, Πέρεζ, Ντζούριτσιτς, Γκαϊτάν, Καβαλέιρο, Όλα Τζον, Μάρκοβιτς, Καρντόσο, Λίμα.


omnsport

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT