ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Καστοριά: Η... μαφία της φασολάδας - Απείλησαν ιδιοκτήτη για τις τιμές που πουλάει (Φωτό)!


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβει πριν λίγες ημέρες στην πόλη της Καστοριάς και πιο συγκεκριμένα σε κατάστημα που βρίσκετε στην οδό Μητροπόλεως.Σύμφωνα με την ιστοσελίδα totsarsi.gr, ιδιοκτήτης καταστήματος της νότιας παραλίας ο οποίος στο κατάστημα του μεταξύ άλλων πουλάει και φασόλια, επισκέφτηκε πριν από λίγες ημέρες άλλον ιδιοκτήτη καταστήματος και με άγριες διαθέσεις τον απείλησε για την τιμή που πουλάει.
Ο καταστηματάρχης ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε με αυστηρό ύφος να μη πουλάει τα φασόλια σε τιμή κόστους, αλλά να τα βάλει όσο τα πουλάει αυτός στο δικό του μαγαζί στη νότια παραλία (δηλαδή ακριβότερα, σχεδόν διπλάσια τιμή).
Ο καταστηματάρχης της νότιας παραλίας αφού έφυγε, πήγε σε γειτονικό του κατάστημα στη νότια παραλία, που πουλάει σχεδόν τα ίδια προϊόντα με τα δικά του και του ανέφερε ότι ο καταστηματάρχης στην οδό Μητροπόλεως, τους κάνει ζημιά διότι πουλάει τα φασόλια σε τιμή κόστους και όχι όσο τα πουλάνε αυτοί.
Εκείνος με τη σειρά του τηλεφώνησε τον καταστηματάρχη της Μητροπόλεως και τον απείλησε ότι εάν δεν ανεβάσει τις τιμές στα φασόλια θα κόψει τη συνεργασία που είχε μαζί του ως πελάτης.
Ο καταστηματάρχης που απειλήθηκε, σε πρώτη φάση δε θέλησε να δώσει διαστάσεις στο περιστατικό και το μόνο που έκανε ήταν να αναρτήσει ένα χαρτί στην είσοδο του καταστήματός του αναφέροντας το περιστατικό, ενώ σε περίπτωση δεύτερης ενόχλησης του από τα ίδια άτομα θα βγάλει στη δημοσιότητα τα ονόματά τους καθώς και θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.
ΦΩΤΟ από seleo.grnewsit

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT