ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ


Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 16.21 το απόγευμα της Τετάρτης στο θαλάσσιο χώρο 29 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Ναυπλίου, στον αργολικό κόλπο, κοντά στο Πόρτο Χέλι, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Το επίκεντρο της δόνησης προερχόταν από απόσταση 94 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της Αθήνας. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την Πελοπόννησο ενώ κάτοικοι από την περιοχή επικοινώνησαν με το zougla.gr και ανέφεραν ότι άκουσαν ένα έντονο βουητό. Ο Δρ. Γ. Χουλιάρας, Κύριος Ερευνητής Σεισμολογίας Ε.Α.Α, ανέφερε στο zougla.gr ότι «μέχρι στιγμής έχει καταγραφεί ένα μεμονωμένο γεγονός. Το τελευταίο διάστημα δεν έχει παρατηρηθεί ιδιαίτερη δραστηριότητα στην περιοχή. Παρακολουθούμε το φαινόμενο από το Εθνικό Σεισμολογικό Δίκτυο». (Το επίκεντρο της δόνησης)


 Δείτε πώς κατέγραψε τη δόνηση ο σεισμογράφος του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που είναι εγκατεστημένο στο Κρανίδι


zougla.gr

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT