ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Μητέρα-κτήνος έκανε «δώρο» την κόρη της στον εραστή της


Από τα 14 χρόνια της, βιαζόταν συστηματικά με κάθε δυνατό τρόπο από τον 51χρονο εραστή της μητέρας της

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τα μαρτύρια στα οποία υποβλήθηκε επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια ένα κορίτσι που, από τα 14 χρόνια της, βιαζόταν συστηματικά με κάθε δυνατό τρόπο από τον 51χρονο εραστή της μητέρας της, η οποία όχι απλώς ανεχόταν την κατάσταση αλλά και την προέτρεπε να υποκύπτει στις ορέξεις του!

Το άτυχο κορίτσι, που το έσκασε από το σπίτι του στη Ρόδο μόλις έκλεισε τα 18 και φιλοξενούνταν από μια συμμαθήτριά της η οποία γνώριζε τι υπέφερε, κατέφυγε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και διηγήθηκε με λεπτομέρειες το δράμα που ζούσε.

Όπως κατέθεσε και στον εισαγγελέα, η 40χρονη μητέρα της την υποχρέωνε να συμμετέχει σε σεξουαλικά όργια στο σπίτι τους και ένα παραθαλάσσιο εξοχικό, ενώ ο 51χρονος φορτηγατζής –που είναι και πατέρας τριών παιδιών από τον πρώτο του γάμο- την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει αν μιλούσε σε κάποιον!

Με ένταλμα της ανακρίτριας Ρόδου συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας ο 51χρονος και η 40χρονη, που έχει άλλους δυο γιους οι οποίοι ζουν εκτός Ρόδου με τον πατέρα τους.

Σε βάρος τους, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου έχει ασκήσει δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατ’ εξακολούθηση βιασμό, ασέλγεια, αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου που είχε συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 14 χρόνια.

Το κορίτσι, που έχει υποστεί βαρύτατα ψυχικά τραύματα, φιλοξενείται στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του νησιού.

proto thema

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT