ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

Πότε οι γυναίκες δεν έχουν οργασμό; Έρευνα

Πότε οι γυναίκες δεν έχουν οργασμό; Έρευνα
Αναλυτικότερα νέα έρευνα αποκάλυψε ότι παραπάνω από τις μισές γυναίκες δεν ευχαριστιούνται το σεξ της μια βραδιάς σε αντίθεση με τους άνδρες που το ποσοστό ευχαρίστησης είναι διπλάσιο.
 
Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και το Πανεπιστήμιο του Μπέρνιχαμ πήραν συνέντευξη από 600 φοιτητές και τους ρώτησαν για τη σεξουαλική τους ζωή.
 
Όπως τεκμηριώθηκε από την έρευνα οι γυναίκες έχουν διπλές πιθανότητες να έχουν οργασμό μόνο όταν βρίσκονται σε κάποια σχέση και μάλιστα όταν αυτή είναι μόνιμη.
 
δεν έχουν πρόβλημα
 
Όσον αφορά τους άνδρες, δεν ισχύει το ίδιο  αφού δεν  αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία μελέτης του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, το 80% των ανδρών έχει σεξουαλικό οργασμό κατά τη διάρκεια one night stand. Το ποσοστό των γυναικών που φθάνουν στην κορύφωση όταν κάνουν σεξ μίας βραδιάς πέφτει στο μισό,καθώς μόλις το 40% ικανοποιείται.
 
Οι ερευνητές είχαν μιλήσει σε 24,000 φοιτητές από 21 Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και η έρευνα διενεργήθηκε συνολικά για πέντε χρόνια. Επίσης ανακάλυψαν ότι το 75% των γυναικών φθάνει στη κορύφωση όταν έχει σχέση.
 
Η Δρ Ίνγκλαντ μίλησε με πολλούς άνδρες οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι δεν τους ενδιαφέρει τόσο πολύ να ικανοποιήσουν τη γυναίκα που κάνουν one night stand σε σχέση με την γυναίκα που έχουν σχέση.
 
Επίσης πιστεύει ότι ένας από τους λόγους που οι γυναίκες δε ικανοποιούνται με το σεξ της μίας βραδιάς, είναι γιατί δεν μπορούν να πουν αυτό που θέλουν.

 

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT