ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ρόδος: Είχε κάνει το πατρικό της... οίκο ανοχής

Ρόδος: Είχε κάνει το πατρικό της... οίκο ανοχής
Μια 22χρονη από τη Ρόδο, μετέτρεψε εν αγνοία των γονιών της, το πατρικό της σπίτι σε οίκο ανοχής και προσέφερε τον εαυτό της προς διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Μια φίλη της, που είχε και την ιδέα να ανοίξουν την «επιχείρηση» μοίραζε στο στρατόπεδο της Ρόδου κάρτες με τους αριθμούς των τηλεφώνων τους και μια καρδούλα.
Το παραδοσιακό ροδίτικο σπίτι με μερικές μετατροπές, νέα έπιπλα και αλλαγή κλειδαριάς έγινε μια ερωτική φωλιά. Η οικογένεια είχε μετακομίσει δύο χρόνια νωρίτερα επειδή η κατοικία αντιμετώπιζε προβλήματα στεγανότητας. Κάπως έτσι ανακάλυψε κι ο πατέρας της νεαρής τις δραστηριότητες της κόρης του. Μετά την τελευταία νεροποντή ζήτησαν από συγγενικό τους πρόσωπο να πάει στο σπίτι για να ελέγξει για πιθανές ζημιές. Το κλειδί όμως δεν ταίριαζε στη κλειδαριά. Έτσι ο πατέρας ανησύχησε και πήγε να διαπιστώσει μόνος του τι συμβαίνει, αναφέρει η espresso.gr.
Ο πατέρας απόρησε γιατί δεν ταίριαζαν τα κλειδιά και προφανώς επειδή κάτι υποψιαζόταν από καιρό, παρακολούθησε το σπίτι και είδε με τα μάτια του τί συνέβαινε. Ο ίδιος δεν δημιούργησε επεισόδιο για να μην γίνει τίποτα γνωστό στη γειτονιά, αλλά ο μεγάλος καβγάς έγινε το βράδυ στο σπίτι όταν η 22χρονη επέστρεψε από τεχνικό γραφείο στο οποίο, όπως είχε πει στους γονείς της, εργαζόταν.
Όπως διαπίστωσε ο έκπληκτος πατέρας η μικρή είχε καταφέρει να καταθέσει κι ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό.

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT