ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚ: Γυναικολόγος έβαζε κρυφή κάμερα και...

ΣΟΚ: Γυναικολόγος έβαζε κρυφή κάμερα και...
Σε ποινή φυλάκισης 3,5 ετών καταδικάστηκε ένας Γερμανός γυναικολόγος με περισσότερες από 1.400 κατηγορίες για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Ο γιατρός χρησιμοποιώντας μια κρυφή κάμερα κρυμμένη σε ένα συρτάρι, είχε τραβήξει πάνω από 35.000 φωτογραφίες των ασθενών του.

Το κρατικό δικαστήριο του παλατινάτου της Ρηνανίας έκρινε τον 58χρονο γιατρό ένοχο για τρεις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης μέσω κατάχρησης της θέσης του. Κατηγορήθηκε για τη διεξαγωγή κολπικών εξετάσεων για τη δική του σεξουαλική διέγερση και όχι για ιατρικούς λόγους.
Οι εισαγγελείς που ασχολούνται με τη υπόθεση- η πρώτη του είδους της στη Γερμανία- πίεσαν αρχικά για τετραετή ποινή. Όμως ο δικαστής αποφάσισε για 3,5 χρόνια.
Η συμπεριφορά του γυναικολόγου ήρθε στο φως το 2011 όταν η βοηθός του άρχισε να έχει υποψίες, παρατηρώντας πως ο γιατρός άνοιγε και έκλεινε ένα συρτάρι κάθε φορά που έμπαινε για εξέταση μία ασθενής.
Το συρτάρι αυτό δεν χρησιμοποιούνταν για τίποτα και συνήθως ήταν άδειο όταν κοίταζαν το εσωτερικό του οι βοηθοί του, ώσπου μια μέρα, ένας εξ αυτών βρήκε μια ψηφιακή κάμερα στο εσωτερικό του.
«Αυτό μας συγκλόνισε πραγματικά» είπε μία από τους βοηθούς στο δικαστήριο.
Η βοηθός βρήκε μια φωτογραφία στην κάμερα μιας ασθενούς σε θέση εξέτασης στη γυναικολογική καρέκλα. Αυτό την ώθησε να απευθυνθεί στην αστυνομία.
Οι αστυνομικοί βρήκαν 36.146 φωτογραφίες, καθώς και 62 βίντεο, ανέφερε η εφημερίδα Welt.
«Ντρέπομαι» δήλωσε ο 58χρονος γιατρός στο δικαστήριο. Μίλησε επίσης για μια σκοτεινή πλευρά του εαυτού του, καθώς δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τις πράξεις του των τελευταίων τριών ετών.

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT