ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Bροχές και καταιγίδες σήμερα

Bροχές και καταιγίδες σήμερα
Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Εθνική Μετεωρογολική Υπηρεσία. H κακοκαιρία θα συνεχιστεί ολόκληρη την Τρίτη αλλά και την Τετάρτη.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ για σήμερα αναμένουμε βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους έντονες, στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν από τα απόγευμα της Τετάρτης και τα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέποπνται βροχές και καταιγίδες, οι οποίες σε Θράκη και Ανατολική Μακεδονία κατά περιόδους θα είναι έντονες. Παράλληλα αναμένεται ενίσχυση των νοτίων ανέμων στα πελάγη, που θα φτάσουν σε ένταση τα 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Συγκεκριμένα, βροχές και καταιγίδες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και το Ανατολικό Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα, με τα φαινόμενα κατά τόπους να είναι ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Παροδικές νεφώσεις οι οποίες το βράδυ θα πυκνώσουν και θα βρέξει, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί αρχικά μέτριοι με βαθμιαία ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις. Αραιές νεφώσεις με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς αλλά σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυρούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 24 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη αλλά στα βόρεια παράλια του νησιού η μέγιστη θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, με βαθμιαία ενίσχυση από το μεσημέρι και μετά σε σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

proto thema

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT