ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

Ναι στη Μαρίνα από 7 υπουργούς

Οριστική έγκριση για την σύμπραξη δημοσίου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ) για την «ΜΕΛΕΤΗ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ (ΜΑΡΙΝΑΣ) ΝΑΥΠΛΙΟΥ», δόθηκε χθες το μεσημέρι κατά την σύγκληση Διυπουργικής Επιτροπής ΣΔΙΤ στην οποία συμμετείχαν οι:
Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας (Πρόεδρος) Γιάννης Μανιάτης, Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (Τακτικό Μέλος)
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, (Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου) (Έκτακτο Μέλος)
Γιάννης Μιχελάκης, Υπουργός Εσωτερικών (Έκτακτο Μέλος)
Πέτρος Τατούλης, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Δημήτρης Κωστούρος, Δήμαρχος Ναυπλίου
Σπύρος Μαρίνος, Αντιπρόεδρος Λιμενικού Ταμείου, Λιμενάρχης Ναυπλίου Γιάννης Πυργιώτης, Γενικός Γραμματέας Τουρισμού
Αθανάσιος Χριστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Λιμένων
Νικόλαος Mαντζούφας, Ειδικός Γραμματέας ΣΔΙΤ (Γραμματέας).
Μετά το τέλος της Διυπουργικής Επιτροπής ΣΔΙΤ, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, εμφανώς ικανοποιημένος απ την εξέλιξη της συνεδρίασης που αφορούσε κατά κύριο λόγο το έργο της Μαρίνας Ναυπλίου δήλωσε: «Σήμερα πραγματοποιήσαμε ίσως το μεγαλύτερο βήμα για την υλοποίηση ενός ονείρου δεκαετιών. Η αναβάθμιση του οικονομικού περιβάλλοντος του Δήμου Ναυπλιέων με έμφαση στον τουρισμό συνιστά στόχο μείζονος προτεραιότητας για μας. Ο στόχος αυτός, αφορά στην ανάδειξη των ιδιαίτερα πλούσιων και σημαντικών φυσικών, ιστορικών, αρχαιολογικών και λαογραφικών πόρων του και επιδιώκει να συμβάλλει στην αναβάθμιση του επιπέδου ζωής των κατοίκων αλλά και το «άνοιγμα» του Δήμου, το οποίο θα επιφέρει μεγαλύτερη κινητικότητα σε επισκέπτες. Για άλλη μια φορά η επίμονη δουλειά του συνόλου των εμπλεκομένων από την πλευρά του Δήμου απέδωσε καρπούς»..


About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT