ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Πάτρα: «Δώρο ζωής» σε 47χρονη από τους γονείς βρέφους 16 μηνών

Πάτρα: «Δώρο ζωής» σε 47χρονη από τους γονείς βρέφους 16 μηνώνΜεγαλείο ψυχής επέδειξαν οι γονείς της μικρής Μαρίας-Κωνσταντίνας, η οποία μετά από τον σοβαρό τραυματισμό της όταν καταπλακώθηκε από ντουλάπα, έχασε τη ζωή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παιδιών και Εφήβων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας.
Οι γονείς της αποφάσισαν να δωρίσουν τους νεφρούς και το ήπαρ της ηλικίας 16 μηνών κόρης τους. Ετσι, ξεκίνησε μια μαραθώνια διαδρομή της Ομάδας Μεταμόσχευσης του νοσοκομείου, καθώς οι τεχνικές δυσκολίες του εγχειρήματος ήταν πολλές, αφού ήταν η πρώτη μεταμόσχευση που έγινε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου από τόσο μικρό δότη. Η μάχη ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Λήπτρια των νεφρών της άτυχης μικρούλας ήταν μία 48χρονη, που ήταν στην αιμοκάθαρση από το 2007. Η μετεγχειρητική πορεία της υγείας της ασθενούς κρίνεται πολύ καλή, ενώ το ήπαρ του άτυχου βρέφους θα μεταμοσχευτεί σε ασθενή στη Γερμανία.


 thebest.gr

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT