ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Αυτοκτόνησε άνεργος πατέρας 4 παιδιών - Κρεμάστηκε στην βεράντα του σπιτιού!

Συγκλονισμένη από το πρωί η Ιτέα - Ο πολύτεκνος πατέραςέδωσε τέλος στη ζωή του βυθισμένος 
στην απελπισία - Τον βρήκε νεκρό το μικρότερο παιδί του...

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ιτέα Φωκίδας, από μια ακόμη αυτοκτονία, αυτή τη φορά ενός πολύτεκνου πατέρα. Τον άτυχο 43χρονο βρήκε η αδελφή του κρεμασμένο στη βεράντα του σπιτιού του. Για σχοινί είχε χρησιμοποιήσει έναν ιμάντα που έδεσε στα κάγκελα της βεράντας για να βάλει τέλος με αυτόν τον τραγικό τρόπο στη ζωή του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 43χρονος πατέρας 4 μικρών παιδιών τον τελευταίο καιρό ήταν άνεργος και έκανε, που και που, κάποιο μεροκάματο όπου έβρισκε. Τις τελευταίες μέρες, συγγενείς και φίλοι τον έβλεπαν βυθισμένο στην απελπισία, αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι θα έβαζε τέλος στη ζωή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ιτέα πριν από δύο μήνες, είχε αυτοκτονήσει ένας 57χρονος οικογενειάρχης και λίγους μήνες πριν στην Άμφισσα μια 53χρονη μητέρα, ενώ με τον ίδιο τρόπο κρεμάστηκε προχθές ένας 30χρονος στην Αράχωβα.

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2013/11/4_18.html#ixzz2kz5aPR4U

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT