ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Σερβία: Σάλος με αποκαλυπτικές φωτογραφίες 27χρονης στο διπλωματικό σώμα


Όποιος έχει στο μυαλό του το αυστηρό, γραφειοκρατικό, στρυφνό ύφος των γυναικών που υπηρετούν στο διπλωματικό σώμα, εάν δει την Σέρβα Vanja Hadzovic θα αναθεωρήσει τις απόψεις του
Σάλος στη Σερβία με  σέξι φωτογραφίες που διέρρευσαν στην εφημερίδα Blic της  27χρονης Vanja Hadzovic η οποία εργάζεται στο Υπουργείο Εξωτερικών ως σύμβουλος.
Η Vanja έχει πλούσιο βιογραφικό. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και ΜΜΕ στο Βελιγράδι, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό ενώ μιλάει και τέσσερις γλώσσες άπταιστα.

Η νεαρή πριν γίνει στέλεχος του σερβικού υπουργείου Εξωτερικών είχε ανεβάσει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook σέξι φωτογραφίες τις οποίες και εντόπισε η εφημερίδα και τις έβγαλε στα "μανταλάκια".

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας Ivan Mrkic φαίνεται ότι παρέχει πλήρη κάλυψη στην 27χρονη " Η εμφάνιση στα κοινωνικά δίκτυα είναι δικαίωμα κάθε ατόμου. Όσοι εργάζονται στο Υπουργείο Εξωτερικών θα πρέπει να ενεργούν σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογία. Ωστόσο αυτή η υπάλληλος έκλεισε το προφίλ της όταν μπήκε στην πολιτική" ανέφερε ο Υπουργός.

  Ο Mrkic μίλησε επίσης για μια σωστή επαγγελματία που είναι πάντοτε συνεπής στις υποχρεώσεις της.
Η Vanja Hadzovic στο παρελθόν διετέλεσε αντιπρόεδρος της νεολαίας του Σοσιαλιστικού Κόμματος.


Πηγή: everyjoe.com

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT