ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΤΡΑ: Τα …χάδια του κόστισαν τη σύνταξη - Θύμα 25χρονης ιδιοκτήτριας καφενείου 60χρονος...

Πήγε για …χάδια και βγήκε κουρεμένος . Θύμα μιας 25χρονης ιδιοκτήτριας καφενείου και του εραστή της έπεσε ένας 60χρονος  την ημέρα που πήρε  τη σύνταξή του.

Ο άντρας αμέσως μετά την είσπραξη των χρημάτων (720€) πέρασε από το καφενείο  του πρώην Δήμου Μεσσάτιδας - όπου  η ιδιοκτήτρια άρχισε να του κάνει τα γλυκά μάτια ενώ τα κεράσματα» από αυτή έπεφταν βροχή.

Το αλκοόλ αλλά,  τα σωματικά προσόντα της ιδιοκτήτριας,  αλλά και τα χάδια που του επέτρεψε να της κάνει ,  έκαναν τον 60χρονο να χάσει τον έλεγχο και να ζητήσει κάτι παραπάνω,  με αποτέλεσμα η 25χρονη να βάλει τις φωνές και ο 30χρoνος σύντροφός  της να εμφανιστεί ως από μηχανής θεός για να τη σώσει.

Τα όσα ακολούθησαν ο ηλικιωμένος θα κάνει καιρό να τα ξεχάσει, καθώς ο σύντροφος της  25χρονης άρχισε να τον δέρνει αλύπητα, πετώντας τον  στο τέλος στο δρόμο με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πρόσωπο.

Έφτασε στο σπίτι του σε μαύρα χάλια όπου η αδελφή του τον μετέφερε στο νοσοκομείο ενώ ακόμα οι οικείοι του αναζητούν το περιεχόμενο του πορτοφολιού  με τη σύνταξη.

Οι κακές γλώσσες λένε, πως το ζευγάρι δεν είναι η πρώτη φορά που «στήνει» σεξουαλική παρενόχληση – με «δράστες»  πάντα ηλικιωμένους-προκειμένου στη συνέχεια  ο σύντροφος της κοπέλας να παρεμβαίνει και αφού «περιποιείται» τους επίδοξους εραστές , τα πορτοφόλια τους  κάνουν φτερά.

Πηγή ➤ dete.gr

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT