ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Δεν τον άφησαν να πετάξει επειδή ζύγιζε 227 κιλά

Η μητέρα ενός νεαρού Γάλλου που βρισκόταν στις ΗΠΑ για να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή κατήγγειλε ότι η αεροπορική εταιρεία British Airways αρνήθηκε να τον δεχτεί και τον “εγκατέλειψε” στο αεροδρόμιο, επειδή ήταν πολύ παχύς.




Ο Κέβιν Σενέ, 22 ετών, ζυγίζει περίπου 230 κιλά εξαιτίας ενός ορμονικού προβλήματος που αντιμετωπίζει. Για το λόγο αυτό νοσηλευόταν επί ενάμιση χρόνο στην Κλινική Μάγιο του Σικάγο.
Η μητέρα του, με δάκρυα στα μάτια, περιέγραψε τα προβλήματα του γιου της μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι CBS. “Κατηγορούμε την British Airways γιατί μας παράτησε εδώ”, στο αεροδρόμιο του Σικάγο, είπε η Κριστίν Σενέ. “Αφού μπόρεσαν να τον φέρουν εδώ στην οικονομική θέση, υπήρχε τρόπος να τον πάνε και στο σπίτι του στην οικονομική θέση, για να συνεχίσει τη θεραπεία του”, πρόσθεσε.
Ένας εκπρόσωπος της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας δήλωσε στο κανάλι ότι “δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε αυτόν τον πελάτη στα αεροσκάφη μας χωρίς να υπάρξει πρόβλημα” αλλά πρόσθεσε ότι οι υπηρεσίες “εργάζονται αδιάκοπα για να βρουν μια λύση”.
Ο Κέβιν, που μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, χρειάζεται διαρκώς οξυγόνο και ιατρική παρακολούθηση. “Είμαι βέβαιος ότι πολλοί άνθρωποι σαν εμένα ή πιο χοντροί δεν μπορούν να ταξιδέψουν επειδή αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα”, είπε ο ίδιος.
Η οικογένεια έμεινε επί μια εβδομάδα σε ένα ξενοδοχείο, κοντά στο αεροδρόμιο, περιμένοντας να λυθεί το πρόβλημα. Καθώς όμως δεν είχαν πλέον χρήματα, μητέρα και γιος αποφάσισαν να πάρουν το τρένο για τη Νέα Υόρκη και να επιστρέψουν στη Γαλλία με το πλοίο Κουίν Μέρι, μέσω Βρετανίας.
4news

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT