ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 20/11/2013

Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην χώρα μας από τα ξημερώματα της Τετάρτης αλλά και κατά την διάρκεια της Τετάρτης. Πολύ χειρότερος καιρός θα επικρατεί την Πέμπτη και την Παρασκευή, ωστόσο γι' αυτές τις 2 ημέρες θα εκδώσουμε άλλο δελτίο.

Πιο αναλυτικά:

Από τα ξημερώματα και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτη, βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειώνονται στο Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά Ελλάδα και την δυτική Πελοπόννησο. Πιο τοπικές βροχές θα σημειώνονται στην δυτική και κεντρική Μακεδονία, την Θεσσαλία, την υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα και την υπόλοιπη Πελοπόννησο.

Από τις προμεσημβρινές ως και τις βραδινές ώρες, θα σημειώνονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, στο Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά, την βορειοδυτική κυρίως Πελοπόννησο, αλλά και την Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Πιο τοπικές βροχές θα σημειωθούν στο νότιο Αιγαίο.

Πολύ χειρότερος καιρός θα επικρατεί την Πέμπτη και την Παρασκευή, ωστόσο γι' αυτές τις 2 ημέρες θα εκδώσουμε άλλο δελτίο.


Weatherakias





About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT