ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Πανναυπλιακός - Παναργειακός την Κυριακή στις 15:00 στο ΔΑΚ Ναυπλίου

Έφτασε η ώρα για το παραδοσιακό ντέρμπι του Πανναυπλιακού με τον Παναργειακό, την Κυριακή στο ΔΑΚ Ναυπλίου. Ένα ντέρμπι που βρίσκει τους Λύκους πρωτοπόρους στη βαθμολογία του ομίλου και την ομάδα του Ναυπλίου να χρειάζεται τη νίκη, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για ψυχολογικούς και … ιστορικούς. 
Όλοι στον Πανναυπλιακό, ποδοσφαιρικό τμήμα και φίλαθλοι θέλουν να ξεχάσουν το άτυχο αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής και παράλληλα να διατηρήσουν την παράδοση των τελευταίων ετών που θέλει την ομάδα να παίρνει μόνο θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Παναργειακό.

Αυτονόητο είναι ότι οι φίλαθλοι της πόλης μας θα πρέπει να συμπεριφερθούν κόσμια, με σεβασμό προς τον αντίπαλο και την ομάδα μας και να συμβάλουν σε ένα παιχνίδι – γιορτή του αργολικού ποδοσφαίρου.

Επίσης η διοίκηση του Πανναυπλιακού συνιστά στον κόσμο της ομάδας να προσέλθει κατά το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού και ταλαιπωρίας.
 
 
argolikes eidiseis

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT