ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Το τροχαίο έφερε στην επιφάνεια 136 κιλά χασίς

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες από την ασφάλεια Κορίνθου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ατόμων, που μετέφεραν, με επιβατικό όχημα, πάνω από 136 κιλά χασίς.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος και στο οποίο επέβαινε ακόμα ένα άτομο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, στο 134 χλμ. της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών- Πατρών.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, ωστόσο οι δράστες είχαν εγκαταλείψει το όχημα επί τόπου και είχαν διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.
Κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο, βρήκαν στο πορτμπαγκάζ 129 ανισοβαρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 136,223 κιλών, οι οποίες κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο.
Οι έρευνες συνεχίζονται από την Ασφάλεια Κορίνθου.


About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT