ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Forbes: Πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο ο Πούτιν

Forbes: Πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο ο Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είναι «ο πιο ισχυρός άνθρωπος του κόσμου», σύμφωνα με την λίστα που δημοσιεύει κάθε χρόνο το περιοδικό Forbes.

Ο Πούτιν είναι σύμφωνα με το περιοδικό πιο ισχυρός από τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα επειδή «εδραίωσε τον έλεγχό του σε όλη τη Ρωσία», ενώ ο Αμερικανός ομόλογός του φαίνεται να έχει επαναπαυτεί στη θέση του «νωρίτερα απ' ό,τι συνηθίζουν οι πρόεδροι που διανύουν τη δεύτερη θητεία τους», σημειώνει το περιοδικό, παραθέτοντας ως κακό παράδειγμα, το πρόσφατο πολιτικό θρίλερ με το λουκέτο στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες των ΗΠΑ.
Είναι η πρώτη φορά που ο Πούτιν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ενώ αντίθετα ο Ομπάμα βρισκόταν στην πρώτη θέση κάθε χρόνο από το 2009, με εξαίρεση το 2010, όταν ως ο πιο ισχυρός άνδρας στον κόσμο κατατάχθηκε ο κινέζος πρόεδρος Χου Τζιντάο.
Το περιοδικό Forbes χαρακτηρίζει τον Ρώσο πρόεδρο «πανίσχυρο επικεφαλής μιας καταρρέουσας υπερδύναμης» που όμως «διατηρεί την ζωτικότητά της».
Ο Ομπάμα από την άλλη πλευρά χαρακτηρίζεται «ο σιδηροδέσμιος επικεφαλής» της πιο ισχυρής χώρας στον κόσμο.
Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας, ενώ ο Πάπας Φραγκίσκος στην τέταρτη. Στην πέμπτη θέση συναντάμαι την Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ, «την πιο ισχυρή γυναίκα του κόσμου».
«Αφήστε τους άλλους να το σχολιάσουν», δήλωσε ο Ντίμτρι Πεσκόφ εκπρόσωπος του Πούτιν όταν ρωτήθηκε σχετικά.


ethnos gr

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT