ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Ασφαλές σeξ χωρίς προφuλακτικό; Τώρα ΓΙΝΕΤΑΙ! Δείτε πως!

Ασφαλές σeξ χωρίς προφuλακτικό; Τώρα ΓΙΝΕΤΑΙ! Δείτε πως!
Κι ενώ ο ρομαντισμός μπορεί να έχει πεθάνει και τα λουλούδια να προσφέρονται πλέον μόνο σε κηδείες, το σeξ, η “φάση”, η “αρπαχτή”, συμβαίνουν παντού γύρω μας.
Παίρνοντας αυτό υπόψιν μια startup εταιρεία από το εξωτερικό δημιούργησε έναν τρόπο ελέγχου πριν από τη διαδικασία του σeξ που μπορεί να αντικαταστήσει και το προφuλακτικό!
Ο λόγος για τα στιγμιαία τεστ αφροδίσιων νοσημάτων που σχεδίασε η εταιρεία Boston Μicrofluids, η οποία φαίνεται να κατακτά πολύ σύντομα το χώρο της ιατρικής γενικότερα. Αντί λοιπόν για τη συνηθισμένο προφuλακτικό οι πιθανοί εραστές θα χρησιμοποιούν τα τεστ αφροδίσιων νοσημάτων που κυκλοφορούν σε μέγεθος οδοντόβουρτσας και δεν σε καθυστερούν καθόλου αφού εμφανίζουν τα αποτελέσματα επί τόπου.
Η εφαρμογή αν και απευθύνεται σε όλους είναι σίγουρο ότι θα προλάβει πολλά ατυχήματα μεταξύ νέων περιπλανώμενων στα μονοπάτια του σeξ. Παρ’ όλ” αυτά για καλό και για κακό κάντε και μια ερώτηση περί αντισυλληπτικών εκείνη την ώρα, γιατί μπορεί να γλυτώσετε τους ιούς αλλά όχι από τον υιό.

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT