ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Κόκκινος συναγερμός για τρομο – χτύπημα με πολιτικό ή μεγάλο οικονομικό στόχο

Κόκκινος συναγερμός για τρομο – χτύπημα με πολιτικό ή μεγάλο οικονομικό στόχο
Για τρομοκρατικό ταμείο έτοιμο να χρηματοδοτήσει μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα κάνουν λόγο αστυνομικές πηγές που τονίζουν ότι δεν είναι τυχαίες οι τελευταίες κινήσεις του καταζητούμενου Ν. Μαζιώτη.Όλα δείχνουν ότι υπάρχει μια προσεκτική προπαρασκευή ενός μεγάλου και εντυπωσιακού χτυπήματος επί μήνες.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο Ν. Μαζιώτης, εκτός απ' την ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στα Μέθανα, βρίσκεται πίσω από τουλάχιστον πέντε ληστείες κυρίως στην επαρχία.
Αυτό δείχνει προπαρασκευή λένε με νόημα αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής.
Εάν ισχύουν τα στοιχεία της αστυνομίας τότε μιλάμε για ληστείες με λείωα κοντά στο 1,5 εκατομμύριο.
Όλα δείχνουν ότι περί τον Ν. Μαζιώτη έχει δημιουργηθεί μια νέα ομάδα η οποία προς το παρόν είναι βέβαιο ότι διαπράτει ληστείες.
Οι αστυνομικοί δεν είναι βέβαιοι ότι πρόκειται για άτομα μόνο απ' τον αντεξουσιαστικό χώρο ή και για συνεργαζόμενους του κοινού ποινικού δικαίου.
Όπως και να έχει λένε οι κινήσεις δείχνουν προετοιμασία για χτυπήματα.
Αυτά, λενε αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής, φαίνεται πως θα είναι αναβαθμισμένα. Οι αυξημένες οικονομικές ανάγκες δείχνουν και αυξημένες επιχειρησιακές ανάγκες λένε έμπειροι αξιωματικοί.
Παράλληλα όπως τονίζουν η εμφάνιση του Ν. Μαζιώτη που συνυπογράφει μαζί με τη σύντροφό του κείμενο κατά της Χρυσής Αυγής δείχνει ότι ο εν λόγω πυρήνας είναι και πάλι επιχειρησιακός.
Τα πάντα αυτή τη στιγμή ελέγχονται, φιλτράρονται και αξιολογούνται.
Οι αρχές πιστεύουν ότι δεν είναι πολύ μακρυά από τον Ν.Μαζιώτη, όμως είναι βέβαιο ότι δεν είναι σε θέση να τον συλλάβουν.
Έτσι το σενάριο του χτυπήματος σε πολιτικό ή μεγάλο οικονομικό στόχο μένουν πάντα ανοιχτά στο τραπέζι.


newsit

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT