ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Έβγαλαν τα πιστόλια οι οπαδοί

«Ήταν μετρίου αναστήματος, είχε ξυρισμένο κεφάλι και νομίζω ότι φορούσε μαύρη μπλούζα. Όταν βγήκε έξω από το μαγαζί και πήγαν να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί έκανε μια ξαφνική κίνηση, ξέφυγε και με το που γύρισε την πλάτη του, έβγαλε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Οι αστυνομικοί τον κυνήγησαν αλλά κατάφερε να ξεφύγει».

Αυτά αναφέρει στο zougla.gr αυτόπτης μάρτυρας της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε στις 06.10 το πρωί έξω από το κλαμπ «Σιδεράδικο» η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 23χρονου υπαλλήλου από πυροβολισμό, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Έμπαιναν μέσα δύο-δύο»

Ο μάρτυρας, ο οποίος βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στο σημείο που έλαβε χώρα το περιστατικό, εξηγεί στην ηλεκτρονική εφημερίδα ότι στη συμπλοκή συμμετείχαν γύρω στα 15 με 20 άτομα νεαρής ηλικίας τα οποία έφεραν μαζί τους σιδερογροθιές και πτυσσόμενα γκλομπς, ενώ επισημαίνει ότι αυτός που έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε ήταν νεαρός, μετρίου αναστήματος και είχε ξυρισμένο κεφάλι.

Παράλληλα, αίσθηση προκαλούν τα όσα αναφέρει ο εν λόγω άνθρωπος σχετικά με τον τρόπο που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατάφεραν να μπουν στο μαγαζί.

«Ξεκίνησαν να μπαίνουν μέσα στο μαγαζί από τη 1.00 το βράδυ. Έμπαιναν δύο-δύο ανά μισάωρο ή ανά μία ώρα ώστε να μην προκαλέσουν την προσοχή κανενός. Στις 5.00 τα ξημερώματα είχαν μπει όλοι και γύρω στις 5.40 άρχισαν να μαλώνουν με οπαδούς του Ολυμπιακού. Άρχισαν να πετούν σκαμπό και γενικά να προκαλούν ζημιές. Οι εργαζόμενοι του καταστήματος τηλεφώνησαν στην αστυνομία η οποία έφτασε πολύ γρήγορα. Ήρθαν δύο περιπολικά και συνολικά έξι αστυνομικοί. Ωστόσο, λόγω της αναμπουμπούλας που επικράτησε δεν κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη. Αιφνιδιάστηκαν γιατί λόγω του νεαρού της ηλικίας των ατόμων δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι κάποιος από αυτούς είναι οπλισμένος» περιγράφει.

«Το ήξεραν ότι συχνάζουν στο μαγαζί οπαδοί του Ολυμπιακού»

Την ίδια ώρα, επί ποδός βρίσκονται οι άντρες της αστυνομίας προκείμενου να καταφέρουν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον νεαρό πιστολέρο.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν ότι από την στιγμή που έχει συλληφθεί ο φερόμενος ως συνεργός του δράστη, τότε η σύλληψη του τελευταίου θεωρείται θέμα ωρών.

Επιπλέον, οι ίδιες πηγές, σημείωσαν ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν ενημερωθεί ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού σύχναζαν στο εν λόγω κατάστημα και τις τελευταίες ημέρες τους έψαχναν.

«Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν μάθει ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού συχνάζουν στο μαγαζί. Είχαν πάει δύο, τρεις μέρες και τους έψαχναν. Όταν αποσαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, φαίνεται ότι θα ξεπεράσουν τους δύο» ανέφεραν χαρακτηριστικά.




zougla

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT