ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ – Με πόσες γυναίκες έχει πάει ο μέσος Έλληνας και με πόσους άνδρες η μέση Ελληνίδα

erevna posous andres poses gynaikes ellines
Τελικά ισχύει ο μύθος του Έλληνα εραστή με τις πολλές κατακτήσεις ή της Ελληνίδας που δηλώνει πως δεν έχει πάει με περισσότερους από τρεις άνδρες στη ζωή της; 
Ο μέσος Έλληνας έχει κάνει σεξ… στη ζωή του με τουλάχιστον 30 διαφορετικές γυναίκες. Δηλαδή, οι ερωτικές σύντροφοί του, ασχέτως της διάρκειας και της συχνότητας της σχέσης, είναι τουλάχιστον τριάντα. 
Σύμφωνα με την έρευνα, ο Έλληνας εραστής προτιμά να μη χρησιμοποιεί προφυλακτικό, με όλους τους κινδύνους που συνεπάγεται κάτι τέτοιο και τις αρνητικές συνέπειες. Και για να καταλάβετε τι εννοούμε, σας λέμε ότι ένας στους πέντε (ποσοστό 22%) που βρίσκεται σε μόνιμη σχέση, όταν παρεκκλίνει αυτής και καταφέρει να ρίξει στο κρεβάτι άλλες γυναίκες, δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό.
Όσον αφορά στις Ελληνίδες φαίνεται ότι απολαμβάνουν πλέον το σεξ και έχουν χειραφετηθεί. Έτσι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας (μαζί με τις Γαλλίδες και τις Πολωνές), που κατά μέσο όρο έχουν στη ζωή τους 10 εραστές. Οι υπόλοιπες Ευρωπαίες που ακολουθούν είναι οι Ιταλίδες (με 8 ερωτικούς συντρόφους) και οι Ολλανδέζες (με 6 ερωτικούς συντρόφους).
Τώρα, εάν αναρωτιέστε πόσες γυναίκες ενώ έχουν μόνιμη σχέση κάνουν σεξ με άλλον άνδρα και χρησιμοποιούν προφυλακτικό, σας λέμε ότι μόνο μια στις 10 δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό.

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT