ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταια Νεα

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ποινή - ΣΟΚ στην Καλαμάτα: Ισόβια για εικονικά τιμολόγια

Ποινή - ΣΟΚ στην Καλαμάτα: Ισόβια για εικονικά τιμολόγια
Ποινή-σοκ επέβαλε δικαστήριο της Καλαμάτας στους τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους για εμπλοκή σε υπόθεση πλαστών και εικονικών τιμολογίων για παράνομη είσπραξη ΦΠΑ.
Οι τρεις από τους πέντε καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη, ενώ ένας ακόμη καταδικάστηκε σε 20 έτη.
Σύμφωνα με την "Ελευθερία" η υπόθεση ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια όταν ελεγκτές του ΣΔΟΕ- κατόπιν καταγγελιών και πληροφοριών- εντόπισαν 2 άτομα από την Αθήνα και ένα ακόμα από τη Θεσσαλονίκη, που φτάνοντας με μια λευκή Mercedes, «σκόρπιζαν» στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας πλαστά τιμολόγια, τα οποία χρησιμοποιούσαν αγρότες για να λαμβάνουν επιστροφές ΦΠΑ.
Από τους ελέγχους που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι το κύκλωμα είχε εκδώσει και διακινήσει τιμολόγια συνολικής αξίας 8,5 εκατ. ευρώ.
Οι δικαστές καταδίκασαν τους 2 Αθηναίους και τον Θεσσαλονικιό σε ισόβια κάθειρξη, ενώ ένας αγρότης με θερμοκήπια «έφαγε» 20 χρόνια επειδή πρόλαβε και επέστρεψε τον κλεμμένο ΦΠΑ.
Ο 5ος του κατηγορητηρίου αθωώθηκε, αφού το δικαστήριο απέρριψε τη κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, με την οποία βαρυνόταν.

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

αν σας αρεσε η αναρτηση καντε like


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
stella4
 
Copyright © 2013 nafplios
Design by FBTemplates | BTT